Googlesök

Anpassad sökning

torsdag 21 januari 2010

En jättematch av Sverige

Igår spelade Sverige sin andra match i handbolls-em. Den här gången stod Polen för motståndet. Enligt min amatörmässiga expertanalys tror jag att Polen är ett lag som troligtvis spelar final senare i turneringen. De är stora och har ett snabbt bolltempo som gör deras anfall väldigt tunga att möta.
Sverige stod upp riktigt bra mot Polen och gör en riktigt bra match. Om jag ska lyfta fram några är det Mattias Gustafsson och Tobias Karlsson i försvaret som fick slita kopiöst. Framåt fick Kim Andersson mer tillfällen att skjuta nu när han inte vart bortmarkerad som mot Slovenien. Ibland sköt han t.o.m. när han inte borde skjutit (tack för den svensk media). Även Petersen och Kim Eklund gjorde riktigt bra ifrån sig.
Det som tillslut fällde avgörandet var Polens tyngd. Det gjorde att svenskarna inte orkade hålla emot och tog onödiga utvisningar för putt med raka armar. Sen gjorde Polens målvakt många extremt bra räddningar. Kanske att han var mer taggad än vanligt när hans normale coach stod på bänken i motståndarlaget (Ola Lindgren)

2 kommentarer:

  1. Jo, deras målvakt kändes omänsklig ibland, men kanske borde Källgren satt nån av alla sina frilägen? :)

    SvaraRadera
  2. Jo, Kjelle borde ha satt någon av dom. Han missade 2 frilägen där han gjorde identiska misstag.

    SvaraRadera